Într-o lume din ce în ce mai conștientă - de nevoile celorlalți, de mediul înconjurător, de drepturi și de inegalități, industria tehnologiei oglindește preocupările societății, așa cum este și firesc să o facă. În conformitate cu o lume mai conștientă, dar și în continuă mișcare, noul nova 11 Pro, cea mai recentă premieră în materie de telefoane inteligente de la HUAWEI imită eleganța deopotrivă vizuală și senzorială a pielii naturale folosind însă un material vegan pentru carcasă, ridicând în același timp performanța fotografiei de portret la nivelul următor.

Și lux și sustenabilitate? Zis și făcut!

Luxul înseamnă deseori prețuri mari, materiale unicat și stocuri limitate. Adevăratul lux, însă, implică o experiență, atenție la detalii și concordanță între aprecierea propriei persoane și a mediului înconjurător. Cum reușește HUAWEI toate astea? Prin nova 11 Pro, cu carcasa învelită în piele vegană cu monogramă, HUAWEI devine un adevărat pionier al industriei în materie de design de lux creat prin metode sustenabile. Oferă o experiență? Cu siguranță. Și vizuală, dar mai ales tactilă! Monograma de pe spatele telefonului nu doar că îi oferă un aspect chic de accesoriu de modă mai degrabă decât de un gadget, ci și iese în relief, creându-i utilizatorului celui mai nou telefon de la HUAWEI o experiență tactilă constantă și poate chiar mai aderentă.

Piele luxoasă obținută fără a răni niciun animal? S-a făcut! Design inovator cu monogramă? Avem! Rezistența caracteristică telefoanelor HUAWEI redată de sticla de Kunlun din display? Mai încape îndoială?

Când spunem sticlă Kunlun, deja spunem HUAWEI, iar apoi spunem rezistență la căzături crescută de până la 10 ori și certificare de 5 stele obținută pentru cădere de la Societatea Generală de Supraveghere din Elveția. Cine spune că produsele de lux trebuie să fie fragile?

Indiferent de câte carcase elegante, perlate și cu piele cu monograme schimbă HUAWEI, mereu se găsește atenția deosebită pentru fotografie.

De data aceasta, fotografia de portret.

Dincolo de inelul de la camera frontală care te duce cu gândul la inelele lui Saturn se găsește o cameră duală de nu mai mult nici mai puțin de 60 MP, cu un zoom care variază între 0.7 x și 5 x și senzor RYYB de 50MP, respectiv 8MP. Configurația RYYB (Red, Yellow, Yellow, Blue) utilizează o grilă de filtrare galbenă în loc de clasica grilă verde. Avantajul configurației RYYB constă în faptul că galbenul, care conține lumină verde și roșie, transmite mai multă lumină (cu 40% mai multă lumină prin filtrul galben în comparație cu cel verde) către senzor, ceea ce face ca acesta să funcționeze mai bine în condiții de iluminare slabă. Cu alte cuvinte, nova 11 Pro nu dezamăgește (nici) în portretele cu surse slabe de lumină.

Poți descărca pe telefonul nova 11 Pro aplicațiile populare pe care ți le dorești, direct din AppGallery. Găsești tot ce ai nevoie, de exemplu dacă vrei să instalezi aplicația băncii la care ești client, ai în magazinul de aplicații You BRD, BCR George, Unicredit, Raiffeisen, CEC Bank și Garanti Bank. În AppGallery există în jur de 223.000 de aplicații la nivel global, așa că vei găsi tot ce ai nevoie.

Cu ajutorul aplicațiilor băncilor, poți realiza plăți și transferuri bancare, îți poți gestiona ușor creditele, poți deschide noi conturi curente, conturi de economii sau depozite la termen, totul rapid și simplu direct din telefonul tău nova 11 Pro. Unele aplicații bancare oferă și posibilitatea de a primi cashback la diverse achiziții online, astfel că după instalarea simplă din AppGallery, poți folosi aplicațiile bancare ușor, ca pe orice alt smartphone.

Cu peste jumătate de miliard de utilizatori și 200 de mii de oferte disponibile în AppGallery, ecosistemul HUAWEI, utilizatorii nova 11 Pro se vor bucura și de unul din top 3 cele mai populare magazine de aplicații online și de un sistem complex de protecție și verificare a datelor în 4 etape.
Printre cele peste 18 categorii de aplicații se numără peste 3000 de aplicații locale, printre care aplicații de banking, de orientare, de monitorizare a sănătății, de socializare, modă, știri, de editare foto-video, de călătorit și jocuri.

Smartphone-urile au devenit astăzi nucleul vieții noastre digitale, așa că AppGallery oferă noului nova 11 Pro un sistem de securitate și protecție complet. De la verificarea numelui real al dezvoltatorului unei aplicații, la un proces de verificare în patru pași, până la protecție la descărcarea și instalarea aplicațiilor, siguranța datelor utilizatorului rămâne un obiectiv principal.

Bucură-te de un design inovativ și luxos, creat prin metode sustenabile, de o cameră perfectă pentru cele mai frumoase portrete indiferent de condiții, de o rezistență certificată în urma celor mai dure teste și de o baterie care te va ține întreaga sesiune foto indiferent de nivelul de inspirație. Precomandă acum nova 11 Pro și bucură-te de experiențele cu care vine la pachet!

Sursa foto: Huawei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri