100.000 de abonati la serviciile alternative de telefonie

Ion Smeeianu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), este de parere ca "numarul de 2.621 de companii care au decis sa intre pe piata liberalizata a comunicatiilor electronice indica un grad mare de entuziasm si optimism al investitorilor din piata de telefonie din Romania". Smeeianu a declarat, recent, ca unul dintre operatorii alternativi de telefonie a anuntat cifra de 40.000 de abonati, dublu fata de numarul raportat de toti alternativii in vara anului 2004.

"Acest fapt ne indreptateste sa credem ca urmatorul set de date statistice pe care il vom avea la dispozitie va arata o evolutie spectaculoasa. Cred ca se poate aprecia, in mod realist, depasirea unui numar de 100.000 de abonati la servicii alternative de telefonie, la sfarsitul anului 2005", a mai spus presedintele ANRC.

De asemenea, Ion Smeeianu a anuntat ca, in urma unui proces de consultare publica, a fost definitivat planul de actiuni al ANRC pentru anul 2005, document care urmeaza a fi dezbatut, in cursul zilei de azi, in cadrul Consiliului Consultativ al ANRC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri