Contractul se va desfasura pe o perioada de 5 ani, insa detaliile financiare inca nu au fost dezvaluite.

Pe langa acest contract divizia Vauxhall Opel al General Motors mai are un contract cu echipa nationala de fotbal a Marii Britanii, potrivit BBC.

Chevrolet va lua locul companiei Audi pe tricourile jucatorilor de la Manchester United. Compania germana a fost sponsorul clubului din aprilie 2004.

Citeste si:

General Motors spera ca acest contract sa imbunatateasca imaginea marcii Chevrolet pe pietele internationale.

Producatorul american a hotarat de curand sa renunte la cheltuieli de 10 milioane de dolari cu advertising-ul pe reteaua sociala Facebook si la reclamele destinate finalei Super Bowl din februarie anul, potrivit Huffington Post

Reclamele de pe platforma sociala au fost retrase din cauza ca nu erau o modalitate eficienta de publicitate, iar promovarea prin reclame in cadrul Super Bowl a fost incheiata dupa ce postul CBS, responsabil pentru difuzarea evenimentului sportiv, a majorat tarifele pentru spatiile de difuzare.

Manchester United este printre cele mai populare echipe de fotbal din lume. In ultimii cinci ani, numarul de fani ai echipei s-a dublat la 659 de milioane. Jumatate dintre acestia sunt din Asia, in special din China, tara unde General Motors comercializeaza cele mai multe masini.