Noul ministru grec al Finantelor, Vassilis Rapanos, in varsta de 65 de ani, a fost spitalizat vineri dupa-amiaza, a anuntat Biroul purtatorului de cuvant al Guvernului, relateaza AFP.
"Rapanos a fost transferat la spitalul privat Ygia (la periferie, in nordul Atenei), ", a declarat pentru AFP un reprezentant al Biroului, informeaza Mediafax.

Presedinte al Bancii Nationale a Greciei incepand din decembrie 2009, Rapanos a fost numit joi ministru al Finantelor si urma sa depuna juramantul vineri seara.

Potrivit presei grecesti, Rapanos "a lesinat vineri dupa-amiaza, dupa care a fost transferat la spital".

Unul dintre veteranii implicati in gestionarea tarii, apropiat de socialisti, si in acelasi timp presedinte al Uniunii Bancilor Grecesti, acest adevarat "pivot" al noii coalitii guvernamentale care reuneste dreapta, socialistii si stanga moderata, a participat de asemnea la efortul de restructurare a datoriei, care a permis Atenei sa beneficieze in martie de o stergere a unor datorii in valoare de 107 miliarde de euro, detinute de catre creditori privati.

Sursa foto:Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri