Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au detronat, la randul lor, economia britanica.

Statele Unite ale Americii au cea mai mare economie din lume de 142 de ani, insa ascensiunea rapida a "dragonului rosu" va pune capat perioadei de dominatie pana la sfarsitul acestui an, reiese dintr-un studiu realizat de Programul International de Comparatie al Bancii Mondiale, care reuneste cele mai mari agentii de statistica din lume.

Rezultatele reprezinta estimarea cu cea mai mare autoritate in randul economistilor si analistilor. Studiul se bazeaza pe indici precum puterea de cumparare si valoare absoluta a Produsului Intern Brut, transmite Financial Times.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri