Philippe Tible (62 ani), actualul CEO al brandurilor BricoDepot si Castorama, detinute de catre britanicii de la Kingfisher, care de anul trecut au operatiuni si la nivel local, va demisiona din comitetul de conducere al celor doua companii si din echipa executiva pana la finalul lunii iunie, dar va ramane in activitate pana la inceputul anului viitor, conform unui comunicat al companiei, dat publicitatii de Reuters.

CEO-ul BricoDepot si Castorama va ramane pe actuala pozitie de conducere pana la inceputul anului viitor pentru a ajuta la o tranzactie de 275 de milioane de euro prin care britanicii vor achizitiona operatiunile rivalului francez Mr. Bricolage.

Philippe Tible raspunde in momentul de fata de brandurile BricoDepot si Castorama, cu activitate concentrata pe piata din Franta, dar si in Europa de Est.

Kingfisher detine magazinele de bricolaj B&Q in Marea Britanie, Castorama si BricoDepot in Franta, dar si Bricostore in Romania. Britanicii au intrat oficial pe piata din Romania in primavara anului trecut, cand au achizitionat toate cele 15 magazine ale Bricostore. In prezent doar doua functioneaza sub brandul BricoDepot, urmand ca pe parcurs si celelalte sa fie remodelate.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri