Germania a castigat cu 4-0 in fata Portugaliei lui Cristiano Ronaldo in primul meci al nemtilor de la acest Campionat Mondial. Dupa o intalnire oficiala cu presedintele Braziliei, Angela Merkel, cancelarul Germaniei , nu a ratat meciul si nici ocazia de a se fotografia cu echipa de fotbal in vestiare dupa victorie.

Lukas Podolski a postat pe contul sau de Twitter un “selfie” cu Angela Merkel, o cunoscuta microbista a carei popularitate se afla la cote maxime in Germania. Presa germana nu a intarziat sa preia fotografiile si sa o numeasca pe Merkel “mama natiunii”.

Cancelarul german a avut duminica o intalnire oficiala cu presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, care incearca sa convinga nemtii sa faca investitii in infrastructura statului sud-american. Brazilia ar fi incantata sa primeasca “investitii germane… in porturile, aeroporturile, drumurile, caile ferate si in sectorul nostru energetic”, a declarat Rouseff citata de The Wall-Street Journal. Merkel a confirmat ca Germania este interesata de aceste investitii.

Cancelarul ar putea sa revina in Brazilia daca nationala condusa de Joachim Low se va califica in semifinalele sau in finala Campionatului Mondial de fotbal.

Citeste si:
Joburi in strainatate: ce oferte de munca au angajatori
Joburi in strainatate: ce...

Cititi si: Duelul economic dintre Germania si Portugalia: diferentele se vor vedea si pe teren?

Sursa foto: Mediafax


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
TOP 10: cele mai bune tari in care sa muncesti si sa traiesti in 2019