Un pasager american care a dat o alerta falsa de Ebola a generat panica intr-un avion cu 200 de pasageri la bord, care zbura catre Republica Dominicana. Autoritatile au izolat avionul timp de mai mult de o ora dupa aterizare, relateaza Fox News.

"Am fost in Africa", a strigat pasagerul neidentificat inainte de aterizare. "Am Ebola", a continuat americanul care calatorea de la Philadelphia la Punta Cana, potrivit declaratiilor initiale ale pasagerilor preluate in social media.

Pasagerii si personalul din zborul 845 al companiei US Airways s-au panicat avand in vedere ca virusul Ebola s-a raspandit rapid in Africa de Vest, care a facut circa 4,000 de victime.

O gluma care a speriat 200 de pasageri

Personalul de urgenta din aeroport a urcat la bordul avionului, iar pasagerul a fost dus la Centrul Medical din aeroport pentru a fi testat. Medicii au confirmat ca acesta nu avea febra, un prim simptom al infectarii cu Ebola, cu toate ca a tusit in timpul zborului.

Avionul a fost tinut pe pista timp de aproape doua ore, pana cand unitatile medicale si oficialii din aeroport au eliminat riscul unei infectii in randul celor peste 200 de pasageri.

De asemenea, afirmatia pasagerului a fost dezmintita, dupa ce pasaportul acestuia a fost verificat si s-a aflat ca destinatia cea mai apropiata de Africa pe care a vizitat-o a fost Europa, in 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri