Numeroase operatiuni de eliberare a persoanelor blocate in propriile vehicule din cauza zapezii au avut loc in nordul Spaniei, in timp ce 28 de provincii ale tarii raman sub avertizare de temeperaturi foarte scazute, relateaza portalul TheLocal.es.

Spania se confrunta cu ninsori neobisnuite si cu temperaturi care vor scadea spre sfarsitul saptamanii, potrivit agentiei nationale de meteorologie, Aemet. Presa locala anunta temperaturi de minus 15 grade Celsius si pana la 40 de centimetri de zapada.

Unitatea militara pentru situatii de urgenta (UME) a salvat aproximativ 300 de persoane blocate in propriile masini din cauza zapezii in Leon, Palencia si Cantabria. Sute de masini au fost blocate pana la 17 ore pe drumurile dintre Cantabria si Palencia. Printre cei blocati se afla si aproximativ 100 de britanici.

UME, impreuna cu politia spaniola, a salvat 220 de persoane dupa ce masinile lor au fost blocate de zapada pe autostrada A-67 din Cantabria, in nord-vestul Spaniei, potrivit cotidianului El Pais. Agentia spaniola de meteorologie a anuntat ca temperaturile vor scadea vineri, 28 de provincii fiind sub avertizare de temperaturi scazute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri