CEO si co-fondatorul companiei de livrare mancare din Turcia, Yemeksepeti, a oferit 27 de milioane de dolari celor 114 angajati ai companiei, dupa ce a vandut firma cu suma de 589 de milioane de dolari. Asta ar trebui sa insemne „profit sharing”!

Nevzat Aydin a spus ca angajatii sai merita sa beneficieze dupa vanzarea companiei sale catre Delivery Hero, companie din Germania. „Povestea de succes a Yemeksepeti nu s-a petrecut peste noapte si multi oameni au pus umarul in aceasta calatorie, cu multa munca”, a mai spus el, citat de CNNMoney.com.

Start-up-ul s-a lansat in urma cu 15 ani, fiind fondat de Aydin si inca trei colegi. Are in prezent 370 de angajati si livreaza peste 3 milioane de portii de mancare in fiecare luna. Bonusul mediu al fiecarui angajat este de 237.000 de dolari, acesta fiind impartit in functie de performanta, cat de mult au fost in cadrul companiei si „viitorul in firma”. Doar angajatii care aveau o vechime de minim doi ani au primit o anumita suma de bani.

Sursa foto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri