Un lider al grupului terorist Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei Al-Qaida, si alti doi militanti islamisti au murit in urma unui raid aerian efectuat in Siria, insa nu se stie daca a fost un bombardament al coalitiei internationale conduse de SUA sau de unul al Rusiei, anunta OSDO.

Abdul Mohsen Abdallah Ibrahim al-Charekh, un lider terorist saudit care avea numele de gherila Sanafi al-Nasr, a murit joi, intr-un raid aerian efectuat in orasul sirian Dana. In bombardament au decedat alti doi combatanti teroristi, un alt saudit si un marocan, amandoi membri ai Frontului al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, potrivit Mediafax.

Al-Charekh era liderul pentru operatiuni al grupului terorist Frontul al-Nusra. Potrivit unui oficial american citat de Fox News, presupusul terorist a fost eliminat de o drona a Statelor Unite. Informatia nu poate fi confirmata din alte surse.

Rusia efectueaza de la sfarsitul lunii septembrie raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic. Rami Abdurrahman, directorul organizatiei Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), a declarat ca nu este clar daca raidul aerian a fost efectuat de coalitia internationala condusa de Statele Unite ori de catre aviatia militara rusa.

Un terorist egiptean a scapat cu viata in urma bombadramentului. Potrivit OSDO, cei patru teroristi fusesera trimisi in Siria prin ordinul direct al lui Ayman al-Zawahiri, liderul organizatiei Al-Qaida.

Sursa foto: Shutterstock / Statul Islamic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri