Un avion al companiei Ryanair care circula pe ruta Londra-Bratislava a efectuat o aterizare de urgenta la Berlin, din cauza unor pasageri aflati sub influenta bauturilor alcolice dupa ce au inceput sa se comporte agresiv cu membrii echipajului, informeaza BBC News online.

Doisprezece barbati se indreptau, vineri noapte, spre Bratislava pentru o petrecere a burlacilor, cand sase dintre ei, cetateni britanici, au fost evacuati de la bordul aeronavei din cauza ca au devenit agresivi cu membrii echipajului, care au refuzat sa le mai ofere bauturi alcolice din cauza starii in care se aflau, potrivit Mediafax.

Cei sase, cu varste cuprinse intre 25-28 de ani, printre care se afla si viitorul mire, au fost retinuti de autoritatile din Berlin, unde avionul a efectuat o aterizare neprogramata. Ceilalti sase din grup si-au continuat calatoria spre Bratislava. Potrivit politiei federale germane care i-a intampinat pe aeroportul Schoenefeld din Berlin, cei sase barbati, din Southampton, au pus in pericol siguranta pasagerilor de la bordul aeronavei si nu au indeplinit instructiunile personalului navigant.

Politistii germani au precizat ca barbatii dansau la bordul aeronavei aflate in miscare si unul dintre ei s-a dezbracat, devenind agresivi cu membrii echipajului cand acestia au refuzat sa le mai ofere bauturi alcolice. Pe numele barbatilor au fost depuse acuzatii pentru comportament neadecvat sub legislatia germana privind securitatea aviatica si pot primi amenzi pana la 25.000 de euro. Cei sase barbati au fost eliberati din custodia politiei germane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri