Costurile locuintei si asigurarii securitatii personale a lui Warren Buffett au urcat la 370.244 de dolari, de la 364.011 dolari in 2014, potrivit datelor publicate de companie. Warren Buffett, care locuieste intr-o resedinta cu 10 camere in Omaha, detine aproape 19% din actiunile Berkshire si 33% din drepturile de vot in cadrul grupului. Potrivit revistei Forbes, averea lui Buffett se ridica la 66,2 miliarde de dolari, potrivit News.ro.

Vicepresedintele Berkshire Hathaway, Charlie Munger, care este la randul sau miliardar, a incasat si el un salariu de 100.000 de dolari anul trecut. Directorul financiar Marc Hamburg a fost cel mai bine platit angajat al grupului, incasand anul trecut un salariu de 1,36 de milioane de dolari.

Si alti directori care conduc unele dintre cele aproximativ 90 de divizii ale Berkshire Hathaway castiga mai bine ca Warren Buffett. Intre acestia se afla Gregory Abel, presedinte si director general al Berkshire Hathaway Energy, care a castigat anul trecut un total de 40,77 de milioane de dolari.