Mai multe persoane au fost ucise in urma atacului armat care a avut loc vineri seara intr-un supermarket din orasul german Munchen, a anuntat politia, citata de ziarul Sueddeutsche Zeitung, scrie BBC. Ministerul Bavarez de interne a declarat ca au decedat 3 persoane., conform News.ro

UPDATE: Ministerul Bavarez de Interne: 3 persoane au fost ucise in atacul din Munchen

Potrivit Reuters, ziarul Muencher Abendzeitung scrie ca pana la 15 persoane au fost ucise in acest centru comercial. Televiziunile transmit imagini de la fata locului, in care apar zeci de vehicule de interventie. Presa scrie ca este vorba despre un atacator. Elicoptere survoleaza zona respectiva, iar angajatii magazinelor nu le puteau parasi.

Politia din Munchen indeamna locuitorii sa evite zona. Fortele de ordine au confirmat anterior atacul, la centrul comercial Olympia Einkaufszentrum, dar au declarat ca nu au detalii despre victime, potrivit The Associated Press.

Un numar important de politisti intervine la incident, adauga agentia americana. Pe Twitter au inceput sa apara inregistrari cu oameni care fug ingroziti de focurile de arma.

Politia din Munchen confirma raniti si "posibil" morti in atac

Atacul armat la centrul comercial Olympia din Munchen s-a soldat cu raniti si "posibil" cu morti, a declarat vineri un purtator de cuvant al politiei din oras pentru DPA. Situatia este in continuare neclara, a adaugat el. Politia a primit un telefon catre ora locala 18.00 (19.00, ora Romaniei), potrivit unei purtatoare de cuvant.

"Se pare ca este un incident de amploare", a apreciat ea.

Politia a izolat zona, langa Parcul Olimpic din Munchen. Potrivit site-ului cotidianului Sueddeutsche Zeitung, mai multe persoane au fost ucise in atac.

Autorul atacului din Munchen ar fi fugit din mall catre o statie de metrou. Circulatia a fost suspendata pe mai multe linii de tren, autobuz si tramvai

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri