Franta a expulzat doi marocani radicalizati, pentru ca reprezentau o amenintare pentru ordinea publica

Doi marocani radicalizati au fost expulzati vineri de Franta catre tara lor de origine, in urma "amenintarii grave" pe care o reprezentau pentru "ordinea publica", a anuntat ministrul de Interne Bernard Cazeneuve citat de AFP, care precizeaza ca numarul total al expulzarilor pentru terorism de la inceputul anului 2016 a ajuns la 15.

"Tinand cont de amenintarea grava care plana asupra ordinii publice prin ramanerea acestor doi indivizi radicalizati pe teritoriul francez", Cazeneuve "a decis sa lanseze la adresa lor o masura de expulzare, care a fost pusa in aplicare imediat", se arata intr-un comunicat publicat de ministerul sau, potrivit News.ro.

"Sase expulzari de acest tip au intervenit de la inceputul lunii august si 15 de la inceputul anului", a adaugat Cazeneuve, reafirmand "hotararea de nestramutat al Guvernului de a lupta impotriva terorismului, prin toate mijloacele de drept". Franta, aflata in stare de alerta dupa atentatele din 13 noiembrie, de la Paris si din 14 iulie, de la Nisa.

Sursa foto: Zurijeta/Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri