Multimile s-au adunat in fata sediului BBC din piata Portland, unde a tinut un discurs si laburista Diane Abbott, scrie News.ro.

Protestatarii s-au adunat sub sloganul ”nicio zi mai mult” si vor marsalui spre cladirea legislativului din Londra.

De asemenea, in fata protestatarilor va ajunge si liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, care va sustine un discurs alaturi de laburistul John McDonnell si de liderii sindicalisti Len McCluskey si Frances O'Grady.

O protestatara a sustinut ca furia a determinat-o sa se alature demonstratiei, sustinand ”ceea ce se intampla nu este destul de bun sub guvernarea conservatoare”.

Citeste si:

”Au existat taieri pentru fiecare serviciu la care te poti gandi. Este pur si simplu neglijenta. Cum poti sa tai asemenea servicii vitale?”

Organizatorii au scris ca au invitat pe toata lumea, de la formatiuni politice si grupuri comunitare, la oameni de rand din intreaga tara, ”pentru a ne uni intr-o demonstratie masiva de putere si solidaritate”.

”Demonstram impotriva unui guvern angajat in austeritate, taieri si privatizari. Demonstram pentru un serviciu sanitar decent, pentru un sustem educational, case, locuri de munca si conditii de viata pentru toata lumea”, se arata in mesajul postat de organizatori pe Facebook.

Sursa foto: Drop of Light / Shutterstock.com