Elena Udrea a fost ”vizitata” de mai multe ori in celula de agenti ai FBI. Acestia au cautat un telefon al fostului ministru al Turismului, despre care au aflat ca blonda l-ar detine. Si l-au gasit!

Surse spun ca totul nu a fost ceva intamplator si ca intre Elena Udrea si FBI ar fi vorba chiar de o colaborare. Propunerea ar veni din partea FBI, cu scopul de a se afla unde au disparut 200 de milioane de dolari, ajunsi in Romania prin fonduri ale CIA.

Zilele trecute, Elena Udrea a fost vizitata de mai multe ori de agenti, desi nici ea, nici Alina Bica nu au fost vizate exclusiv de agentii FBI, pentru perchezitii, potrivit antena3.ro. Elena Udrea, aflata in spatele gratiilor in Costa Rica, alaturi de Alina Bica, a facut cerere de eliberare, dar aceasta i-a fost respinsa.

Elena Udrea si Alina Bica s-au plans, in urma cu ceva timp, de conditiile din inchisoarea din Costa Rica. Autoritatile de acolo le contrazic pe cele doua, chiar daca avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a sustinut-o in declaratiile pe vcare le facuse.

„Este cumplit, este groaznic, am inteles ca dorm cate 3, 4 in pat. Este foarte multa mizerie, este foarte multa violenta, sunt putini gardieni, care nu reusesc sa mentina ordinea acolo”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica. Acuzatiile nu le-au picat bine celor din Costa Rica. Reprezentantii spitalului penitenciar si ministrul Justitiei din Costa Rica au dezvaluit ca nu este nimic adevarat din ce s-a scris in presa din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri