Cancelarul austriac Sebastian Kurz spune ca nu va exista nicio renegociere a acordului cu Regatul Unit privind Brexit-ul daca parlamentul britanic nu va aproba intelegerea.

"Este important pentru toata lumea din Marea Britanie sa inteleaga faptul ca rezultatul pe care il avem in fata noastra va fi cel final. Cu certitudine nu vor mai exista renegocieri", a spus el la summitul UE privind Brexit-ul de la Bruxelles, potrivit Agerpres.

El a mai afirmat ca toate cele 27 de state membre sunt de acord ca "Brexit-ul nu este bun - nici pentru Marea Britanie si nici pentru Uniunea Europeana". In acelasi timp, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, a spus la randul sau ca "UE nu isi va schimba pozitia fundamentala" in privinta Brexit-ului.

Liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene au aprobat duminica la Bruxelles acordul privind iesirea Marii Britanii din blocul comunitar, precum si declaratia care schiteaza relatia post-Brexit cu Londra.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri