Sondajele pentru alegerile prezidentiale din 2020 nu arata prea bine pentru actualul presedinte al Statelor Unite. Donald Trump ar pierde intr-o confruntare cu orice dintre candidatii aflati acum in procesul de selectie din cadrul Partidului Democrat, conform unui sondaj realizat de Universitatea Quinnipiac, informeaza Newsweek, citat de Digi24.ro.

Fostul vicepresedinte Joe Biden si senatorul independent Bernie Sanders ar obtine victoria fara prea mari probleme, castigand 54 si respectiv 53 de procente la nivel national. La o astfel de diferenta, Joe Biden si Bernie Sanders sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a obtine o victorie decisiva in scrutinul prezidential de anul viitor.

Senatoarea Elizabeth Warren ar castiga si ea 52% dintre voturile la nivel national, spre deosebire scorul potential al lui Trump de 40%. Colega ei senatoare, Kamala Harris ar obtine acelasi scor, in timp ce primarul orasului South Bend din Indiana, Pete Buttigieg, noua speranta a Partidului Democrat l-ar infrange pe Trump cu o diferenta de 9 procente.

„In confruntari ipotetice intre Presedintele Trump si cei cinci candidati democrati de top, numarul cheie este 40 – este maximul pe care il poate obtine Trump, indiferent de contracandidatul sau. Acest procent se apropie de gradul de incredere al populatiei in presedinte, care a ramas in aceeasi zona inca de la alegerea sa”, a declarat Mary Snow, analist al Universitatii care a facut public sondajul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri