Statele membre ale Uniunii Europene nu au reusit sa ajunga vineri la un acord privind durata unei amanari a Brexit-ului, au anuntat surse europene, cu doar sase zile pana la iesirea programata a Regatului Unit din blocul comunitar, relateaza DPA si AFP, citate de Agerpres.

Ambasadorii la UE ai statelor membre s-au intalnit vineri pentru a discuta solicitarea Marii Britanii de a amana iesirea sa din UE dupa data-limita actuala de 31 octombrie, dupa ce premierul britanic Boris Johnson a propus organizarea de alegeri anticipate in decembrie.

Negociatorul UE pentru Brexit, Michel Barnier, a calificat drept "excelente" discutiile de vineri. "Lucrarile vor continua in urmatoarele zile", a spus o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Doua surse europene au precizat ca o decizie va fi luata la inceputul saptamanii viitoare.

Sursa foto: Ink Drop / Shuterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri