Podul Londrei, din inima capitalei britanice, a fost inchis vineri de politie in urma unui incident de securitate soldat, se pare, cu decesul unui barbat, noteaza Agerpres.

Update ora 18:00:

Politia britanica a anuntat ca fortele sale au impuscat vineri un barbat intr-un incident pe Podul Londrei, incident pe care il trateaza ca pe unul terorist, ca masura de precautie, transmite Reuters.

'In acest stadiu, circumstantele referitoare la incidentul de pe Podul Londrei raman neclare', a transmis politia pe Twitter.

'Totusi, ca masura de precautie, raspundem la acest incident ca si cand este vorba despre unul de terorism. Un barbat a fost impuscat de politie', adauga comunicatul.

Update ora 17:30:

Politia londoneza a anuntat ca a fost chemata in urma unui incident pe Podul Londrei, soldat cu injunghierea unor persoane, si ca un suspect a fost retinut, transmite Reuters.

'Politia a fost chemata la ora 1.58 p.m. la locul unei injunghieri in apropiere de Podul Londrei', a indicat politia pe Twitter. 'Un barbat a fost retinut de politie. Credem ca un numar de oameni au fost injunghiati', adauga comunicatul.

Martori au declarat pentru media britanice ca politia a sosit la scurt timp dupa ce s-au auzit focuri de arma.

Conform unei surse de securitate citate de Reuters, se crede ca o persoana a fost injunghiata pe Podul Londrei, iar politia l-a impuscat pe suspect.

Anterior, un purtator de cuvant al politiei declarase ca 'se pare ca cineva a fost impuscat'.

Postul Sky News a transmis ca un barbat a fost impuscat mortal.

Serviciul de ambulanta a declarat un incident major si a trimis mai multe echipaje la fata locului.

Stire initiala:

Politia londoneza a anuntat ca un barbat pare sa fi fost impuscat intr-un incident pe Podul Londrei, in centrul capitalei britanice, transmite Reuters.

'Ne aflam in primele faze ale reactiei la un incident pe Podul Londrei', a indicat politia intr-un comunicat.

Potrivit unui purtator de cuvant, 'se pare ca cineva a fost impuscat'.

Conform unei surse de securitate citate de Reuters, se crede ca o persoana a fost injunghiata pe Podul Londrei, iar politia l-a impuscat pe suspect.

BBC a transmis ca au fost auzite doua focuri de arma.

Postari video si fotografii pe Twitter au aratat mai multe masini de politie si autobuze pe pod, precum si un camion derapat pe mai multe benzi.

Serviciul de ambulanta a informat ca a trimis echipaje la fata locului.

Sursa foto: Sincerely Media | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri