Podul Francis Scott Key din Baltimore, oraş din statul Maryland (estul SUA), s-a prăbușit după ce a fost lovit de o navă de tip cargo, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Postul de televiziune Fox Baltimore a informat că podul a căzut în râul Patapsco.

''Toate benzile, în ambele sensuri de mers, sunt închise din cauza unui incident pe podul I-695. Traficul este deviat'', a anunțat Autoritatea pentru transporturi din statul Maryland.

Poliţia a declarat că a fost notificată despre incident la ora locală 01:35 (05:35 GMT).

Înregistrări video postate pe social media arată o mare parte a podului căzând în apă.

Nava a lovit unul dintre pilonii de susținere ai podului, iar mai multe vehicule au ajuns în apa râului Patapsco, autoritățile procedând imediat la recuperarea victimelor.

Deocamdată nu există informaţii privind eventuale victime, autoritățile afirmând că era prea devreme pentru a se face un bilanț.

Atât din imagini, dar și din informațiile autorităților, în apa râului au ajuns mai multe vehicule.

Podul de 2,6 km are patru benzi de circulație peste râul Ptapsco și este una dintre cele mai importante legături din portul Baltimore și o legătură esențială între centura orașului Baltimore și ruta interstatală 695.

Sursa foto: Captura Video / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri