Gigantul american din comerțul online își va construi propria unitate de testare pentru coronavirus, destinată angajaților, în încercarea de a menține toate locațiile deschise.

De la începutul pandemiei și până acum, angajați ai Amazon din peste 50 de locații din SUA au fost depistați pozitiv, potrivit G4Media.

Amazon a format o echipă formată din angajați cu diverse specializări, de la cercetători și ingineri software până la manageri de proiect și specialiști achiziții, care au pus o pauză activităților curente pentru buna desfășurare a acestui demers.

Compania a început deja asamblarea primului laborator, iar în scurt timp va începe testarea celor mai expuși dintre angajați, cei care se ocupă de livrări și cei din depozite.

Acest demers vine în contextul în care Amazon are zeci de mii de angajați expuși în mod direct, care la rândul lor pot transmite virusul clienților.

Citeste si:
Gigantii tech, chemați să ajute în lupta împotriva coronavirus
Gigantii tech, chemați să...

Activitatea companiei de la începutul pandemiei a înregistrat creșteri considerabile, Amazon anunțând noi angajări și creșteri salariale.

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus | Deschiderea școlilor în Coreea duce la apariția unor noi focare
Setari Cookie-uri