Bernie Sanders vrea să vândă hanorace cu imaginea sa celebră de la inaugurarea lui Biden

Bernie Sanders se folosește de „faima” pe care a câștigat-o în ziua învestirii lui Joe Biden, după ce a purtat o geacă verde și o pereche de mănuși tricotate manual, cu care a atras atenția internauților din întreaga lume. Senatorul din Vermont vrea să lanseze un hanorac cu imaginea sa care a făcut înconjurul Internetului.

Politicianul în vârstă de 79 de ani a decis să folosească fotografia pentru totdeauna, imprimând-o pe un pulover cu guler negru care va fi vândut cu 45 de dolari. Toate încasările vor fi direcționate în scop caritabil, scrie The Independent.

În ciuda faptului că părea îmbrăcat corespunzător pentru vremea de afară, o fotografia cu care stă cu brațele încrucișate, a circulat de atunci pe internet, unde a fost editată în nenumărate fotografii, opere de artă și alte fundaluri demne de meme-uri.

Sursa foto: captură video/ YouTube

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri