Zara Rutherford, pilotul în vârstă de 19 ani, de origine belgiană a făcut înconjurul lumii în zbor. Tânăra a aterizat pe Aeroportul Internațional King Khalid din Riad (Emiratele Arabe Unite) cu o aeronavă ușoară.

Adolescenta a pornit în aventura sa cu un model de avion Shark, de pe Aeroportul Internațional Kortrijk-Wevelgem din vestul Belgiei. Scopul a fost să zboare pe o distanță de 32.000 de mile pe cinci continente, trecând prin 52 de țări, inclusiv Arabia Saudită.

Zara Rutherford

„Sunt încântată că am ajuns la Riad. Zborul mi-a depășit toate așteptările și mi-a oferit momente de neuitat și provocări extraordinare, întrucât m-am bucurat de priveliștea minunată când zburam deasupra Arabia Saudită, unde fiecare moment a fost o experiență excepțională”, a declarat Zara Rutherford, potrivit saudigazette.com.

Iată câteva imagini video filmate chiar de Zara, când survola deasupra Arabiei Saudite.

Pilotul nu doar că a reușit să intre în Cartea Recordurilor drept cea mai tânără femeie care a făcut înconjurul lumii singură, dar a reușit să inspire tinerele generații să urmeze o carieră în această industrie, demonstrând că e loc de mai multe femei.

Zara, fiica unor doi piloți, a intrat în posesia licenței de pilot în urmă cu doi ani, când aceasta avea 17 ani. În timp ce termina liceul, Zara avea deja două companii sponsor Virgin Group și Shark Aero, de la care a împrumutat gratuit aeronava, scrie Financial Times.

Sursa foto: Facebook / Flyzolo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri