După numeroasele runde de sancțiuni venite din partea occidentalilor, care vizau Rusia, Moscova a impus, la rândul său, mai multe interdicții. Este vorba aici de mai mulți oficiali de rang înalt din Statele Unite, care nu mai pot intra în Rusia. Și președintele SUA, Joe Biden e vizat, dar se pare că rușii i-au scris greșit numele, vizându-l, de fapt pe tatăl său, Joseph Robinette Biden. Actualul șef de stat are același nume ca regretatul său tată, însă actualului președinte i se adaugă, însă și particula „Jr” la finalul numelui său.

Rusia a anunţat că preşedintele american, Joe Biden, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, şi alţi responsabili americani de rang înalt au fost plasaţi pe o aşa-numita ''stop list'' cu persoane care nu au dreptul să intre pe teritoriul rus. Purtătoare de cuvânt a Casei Albe a lămurit, însă că persoana vizată de sancțiuni nu este Președintele Joe Biden, ci tatăl său care a decedat, notează Digi24.

„Poate l-au sancționat pe tatăl lui”, a glumit aceasta.

„În primul rând, precizez că președintele Biden este „Junior”. Deci, poate l-au sancționat pe tatăl lui, fie-i țărâna ușoară! În al doilea rând - și cred că nu vă va surprinde - niciunul dintre noi nu plănuia călătorii în Rusia, niciunul dintre noi nu are conturi în Rusia, la care să nu mai avem acces”, a spus purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri