Moscova, prin vocea purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, admite pentru prima oară pierderi "semnificative" de militari în Ucraina, în cea de a 44-a zi de război.

Astfel, Dmitry Peskov, un personaj cunoscut pentru ieșirile sale dure la adresa vocilor critice în ce privește deciziile de la Moscova, a declarat pentru postul britanic Sky News că pierderile de vieți în rândul militarilor ruși sunt "o imensă tragedie pentru noi", transmite BBC.

De asemenea, acesta a adăugat și faptul că speră ca Moscova să își atingă țintele propuse în ce privește războiul din Ucraina "în zilele următoare".

În același timp însă, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a negat ideea că trupele rusești ar fi responsabile de masacrul de la Bucea, explicând prezentatorului emisiunii în care era invitat faptul că "trăim în vremuri pline de știri false și minciuni".

Totodată, acesta a recunoscut că Rusia caută modalități de a pune capăt războiului. "Forțele noastre armate fac tot ce este posibil pentru a încheia operațiunea", a explicat Dmitry Peskov, conform sursei citate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri