Un avion de vânătoare rus s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, precizând puţin mai târziu că doi piloţi au murit în acest accident, informează agenţiile de presă internaţionale.

Un avion Su-30 s-a prăbuşit "în timpul unui zbor de antrenament", provocând un incendiu, a anunţat pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev. "Cei doi piloţi (care se aflau la bordul aparatului) au murit", a precizat Kobzev, adăugând că "niciun localnic nu a fost rănit", conform Agerpres.ro.

Lunea trecută, un bombardier rus Su-34 s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial din oraşul Eisk, în sudul Rusiei şi în apropiere de Ucraina. După prăbuşire, un incendiu uriaş a cuprins un bloc cu nouă etaje, cu aproximativ 600 de locuitori, dintre care cel puţin 13 au murit. De asemenea, cel puţin cinci etaje ale imobilului au fost carbonizate, un balcon fiind prăbuşit şi mai multe maşini distruse în apropiere.

De asemenea, mai multe postări de pe rețelele sociale arată imagini cu prăbușirea unui avion de luptă rusesc Su-25, filmate chiar de pe casca pilotului care a reușit să se catapulteze. Video-ul a fost publicat inițial pe rețeaua socială Telegram de către contul Fighterbomber, un cont care obișnuiște să posteze imagini privind activitățile soldaților ruși.

Clipul video începe cu imagini din carlinga avionului Su-25, care se observă cum tremură și începe să se încline chiar dacă pilotul încearcă o serie de manevre disperate, după care alege să se catapulteze. Odată catapultat, în imagini se poate observa avionul răsturnat în aer ce se izbește ulterior de sol.

Pilotul ajunge în siguranță la sol și se poate auzi cum raportează prin sistemul de comunicații. Imagini AICI.

Sursa foto: Aleksbbb / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri