Un avion militar rusesc de tipul Sukhoi SU-34 s-a prăbuşit luni peste o clădire rezidenţială din oraşul rus Eisk, au anunţat agenţiile ruse de presă, citate Reuters şi AFP, scrie Agerpres.

Imagini distribuite pe social-media arată un imens incendiu ce a cuprins un bloc cu mai multe etaje. Potrivit CNN, blocul are nouă etaje.

Ministerul local al situaţiilor de urgenţă a transmis că cinci etaje ale blocului sunt în flăcări, etajele superioare s-au prăbuşit şi sunt afectate 45 de apartamente.

Potrivit agenţiei RIA, aparatul SU-34, un avion de vânătoare-bombardament, s-ar fi prăbuşit în urma unui incendiu la motor în timp ce efectua exerciţii.

Nu au fost deocamdată comunicate informaţii despre victime. Ministerul rus al Apărării afirmă că piloţii au reuşit să se catapulteze şi că a fost deschisă o investigaţie pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Oraşul Eisk se află pe coasta Mării Azov, care separă sudul Ucrainei de sudul Rusiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri