Atât grupul Wagner cât și mai multe conturi de Twitter, printre care și cel al Visegrad 24, menționează că convoiul forțelor conduse de Evgheni Prigojin a fost lovit de avioanele forțelor armate ruse.

Grupul Wagner menționează într-un mesaj pe telegram că, în regiunea Voronej, una dintre coloanele sale a fost atacată de avație - „Războiul civil a început în mod oficial”.

Se pare că autoritățile ruse au început raidurile și în birourile organizației Wagner din mai multe localități ale țării. În această dimineață, presa locală din Rusia menționa că mai multe forțe de ordine au intrat în sediul grupării din Sankt Petersburg.

Între timp, președintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon cu omologul său belarus, care este și principalul său aliat, Aleksandr Lukașenko. Este primul contact internațional pe care îl are Vladimir Putin de la declanșarea acestei revolte, vineri seară, de către liderul Wagner, Evgheni Prigojin.

"Preşedintele rus i-a telefonat în această dimineaţă preşedintelui belarus" pentru a-l informa "despre situaţia din Rusia", a relatat Belta citând serviciul de presă al lui Lukaşenko.

Sursa foto: Captură video / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri