Joe Biden și Volodimir Zelenski au convorbiri telefonice dese, încă de când Rusia a decis să invadeze Ucraina. Cei doi lideri de stat comunică mereu la telefon, însă nu toate convorbirile telefonice au fost pașnice. La începutul verii, de pildă, a avut loc un astfel de dialog care l-a iritat pe președintele SUA și l-a determinat să ridice tonul.

Președintele SUA a țipat într-o convorbire telefonică pe care o avea cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, după ce acesta din urmă a cerut Statelor Unite noi arme de luptă.

Joe Biden abia ce terminase să-i transmită liderului ucrainean detaliile cu privire la cel mai nou pachet de ajutor pentru țara lovită de Rusia, când Volodimir Zelenski a început să vorbească despre toate celelalte alte lucruri de care mai are nevoie și pe care nu le primește, scrie Digi24, care citează NBC News.

În acel, moment, se pare că liderul de la Casa Albă a adoptat un ton iritat și s-a răstit la Zelenski, spunându-i cât de multe face SUA pentru Ucraina și cât de mult efort depun oficialii amerincani. Totodată, Joe Biden se pare că i-a transmis lui Zelenski că nu ar strica să fie mai recunoscător pentru ajutor primit din partea SUA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri