Elon Musk, noul proprietar al platformei Twitter şi cel mai bogat om din lume, le-a recomandat americanilor să voteze pentru candidaţii republicani în alegerile de marţi de la jumătatea mandatului ("midterms"), în numele echilibrului între puterile executivă şi legislativă în Statele Unite, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

"Către votanţii cu gândire independentă: Împărţirea puterii limitează cele mai rele excese ale ambelor partide, de aceea recomand să votaţi pentru un Congres republican, dat fiind că preşedinţia este democrată", a scris Musk pe Twitter către cei 114 milioane de abonaţi ai săi.

"Democraţii sau republicanii duri nu votează niciodată pentru cealaltă parte, aşadar votanţii independenţi sunt cei care decid de fapt cine e la putere!", a adăugat el.

Musk a spus anterior că va vota pentru republicani, dar că îi sprijină pe moderaţii de ambele părţi.

Democraţii preşedintelui Joe Biden au în faţă o luptă dificilă pentru a-şi menţine controlul asupra Congresului. Analişti independenţi şi sondaje preelectorale prognozează că republicanii au mari şanse să câştige o majoritate de mandate în Camera Reprezentanţilor, în timp ce controlul asupra Senatului se anunţă mult mai disputat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri