Aducerea prăjiturilor la birou este la fel de dăunătoare ca fumatul pasiv, spun reprezentanții instituției britanice care se ocupă cu supravegherea alimentelor (FSA) organ de supraveghere a alimentelor din Marea Britanie.

Profesorul Susan Jebb, președintele Agenției pentru Standarde Alimentare (FSA), a spus că angajații ar trebui să se gândească de două ori înainte de a aduce la locul de muncă produse nesănătoase care i-ar putea tenta pe colegi, scrie Sky News.

Ea a declarat pentru The Times: „Dacă nimeni nu ar aduce prăjituri la birou, nu aș mânca prăjituri în timpul zilei, dar pentru că oamenii aduc prăjituri, le mănânc. Acum, OK, am făcut o alegere, dar oamenii făceau o alegere și când intrau într-un pub unde se fuma.

Ea a adăugat: „În cazul fumatului, după o perioadă foarte lungă de timp noi oamenii am ajuns să înțelegem că indivizii trebuie să depună un efort, dar că le putem face eforturile mai de ușoare având un mediu care sprijină aceste eforturi. Ei bine, încă nu simțim așa ceva în privința alimentelor”.

Prof. Jebb, profesor de dietă și sănătatea populației la Universitatea din Oxford, a spus că este, de asemenea, frustrată de întârzierile în introducerea unei noi legi care ar impune anumite restricții în cazul publicității TV pentru junk food.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri