Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar ce spuneți de cristale?! Un designer italian a creat o rochie de mirească din peste 50.000 de cristale Swarovski, reușind astfel să intre în Cartea Recordurilor.

Rochia a fost prezentată la show-ul de fashion Sì Sposaitalia Collezioni, pe 14 aprilie 2023, și aparține designerului de rochii de mirese, Michela Ferriero. Cea mai recentă creația a sa conține 50.890 de cristale Swarovski, Michela încercând să dea viață nu doar unei rochii de neuitat, ci și unui obiect de artă.

Rochia de record oferă o siluetă strânsă, decolteu în formă de inimă și material transparent. Chiar și mănușile sunt împodobite cu cristale pentru a se asigura că mireasa strălucește la fiecare mișcare.

Crearea rochiei a durat patru luni de planificare.

Cristalele au fost mai întâi cusute în baza de tul a rochiei, după care pe franjurile de cristal de pe corset și mănuși și, în sfârșit, au fost confecționate lanțurile de cristal de pe spate pentru a oferi o cascadă de lumină.

A fost nevoie de 200 de ore de lucru pentru a coase fiecare cristal.

Recordul anterior a fost deținut de Özden Gelinlik Moda Tasarim Ltd. (Turcia) și a fost prezentat la Forum Istanbul Shopping Mall, din Istanbul, pe 29 ianuarie 2011, cu 45.024 de cristale.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri