Administrația Palatului Buckingham a anunțat că regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, relatează BBC.

Potrivit anunțului citat, nu este cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul tratamentului său recent pentru o prostată mărită.

Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar potrivit unui comunicat al palatului, Regele a început „tratamente regulate”.

Palatul Buckingham spune că regele „rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină la îndatoririle sale depline cât mai curând posibil”.

El își va amâna, însă, angajamentele publice și este de așteptat ca alți membri ai familiei regale să-l ajute în locul lui în timpul tratamentului. Nu au fost oferite alte detalii despre stadiul cancerului sau despre un prognostic.

Regele, în vârstă de 75 de ani, s-a întors la Londra de la Sandringham, în Norfolk, luni dimineață, iar palatul spune că a început tratamentul în ambulatoriu.

Deși își va abține de la participarea la unele evenimente publice, regele își va continua rolul constituțional de șef al statului. Ultima oară a fost văzut în public la duminică, la o slujbă din Sandringham, unde a făcut cu mâna mulțimii.

Regele a ales să facă publice despre tratamentul său pentru prostată, cu scopul de a încuraja mai mulți bărbați să facă controale de prostată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri