Percheziții la locuința manelistului Dani Mocanu, în urma videoclipului cu leul rănit

Polițiștii fac percheziții la locuința cântărețului de manele Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit, scrie Digi24.

Polițiștii au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș.

Astfel, au loc percheziții acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

Citeste si:
Dosar penal pentru Dani Mocanu: manelistul a filmat un videoclip cu...
Un nou dosar penal pentru...

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Mocanu a spus că leul a fost tratat "ca un bebeluș" și că rănile fac parte din regie și reprezintă un "machiaj profesional".

Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.

Citeste si:
Giurgiu: Peste 10.000 de articole pirotehnice confiscate de poliţişti
Giurgiu: Peste 10.000 de...
Sursa foto: Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Justiție »Setari Cookie-uri