Wall-Street.ro te invita la evenimentul "Fiscal 2014", pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele din fiscalitate si pentru a primi cele mai bune recomandari de la consultanti, avocati, antreprenori si directori financiar. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a) la evenimentul organizat marti, 11 martie.

1. Conferinta "Fiscal 2014" se diferentiaza prin faptul ca vor fi prezenti, ca vorbitori, trei antreprenori de top si trei directori financiari. Reprezentarea mediului de afaceri este importanta pentru noi, iar prezenta celor sase din speakeri este utila oricarui antreprenor ori membru al unui departament financiar dintr-o companie.

2. Vei afla cum este perceputa fiscalitatea de catre un judecator. La eveniment va fi prezenta Diana Magdalena Bulancea, Judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, detasat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe Serviciul contencios al Uniunii Europene Agentul Guvernamental pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

3. Vei lua parte la o dezbatere interactiva despre harta fiscalitatii romanesti. Un avocat de business iti va prezenta o viziune inedita cu privire la institutiile cheie care au legatura cu fiscalitatea.

4. Vei afla, in premiera, perceptia mediului de afaceri cu privre la cele mai recente modificari fiscale pe baza unui studiu realizat de KPMG.

Citeste si:
De ce treneaza investitiile straine in Romania de 10 ani?
Cadrul fiscal si legislativ...

5. Vei face networking cu alti antreprenori sau directori financiari.

Esti antreprenor, director financiar sau lucrezi in cadrul unui departament economic/financiar al unei organizatii si te intereseaza domeniul fiscalitatii? Participa la Conferinta "Fiscal" 2014. Inscrie-te gratuit aici.

Daca vrei sa discuti cele mai recente modificari legislative, precum si evolutiile anticipate pe termen scurt si mediu, atunci trebuie sa participi la Conferinta "Fiscal 2014". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici, iar 100 de cititori vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de fiscalitate si vor fi anuntati ulterior prin email si telefon.

Citeste si:
Dumitru:Cheltuielile ineficiente din sanatate, cel mai mare genocid
Ionut Dumitru, Consiliul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Dosarul Colectiv are un nou judecator: Procesul NU se reia de la zero
Setari Cookie-uri