Evaziune fiscala de 5 milioane euro: perchezitii in Capitala si Ilfov, inclusiv la sediul Media Pro

Politistii au facut marti de dimineata 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la 5 milioane de euro.

Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucuresti si la alte opt din judetul Ilfov, intr-un dosar aflat in instrumentarea Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, in care sunt vizate fapte de evaziune fiscala si spalare de bani. In aceasta cauza, 30 de societati comerciale sunt suspectate ca ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile. In cadrul actiunii vor fi verificate relatiile comerciale dintre firmele vizate, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, conform Mediafax.

Peste o suta de politisti participa la perchezitiile care au loc la sediile firmelor vizate in ancheta si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. In acest caz, anchetatorii au fost sprijiniti de Serviciul Roman de Informatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri