Dan Voiculescu, prima postare pe blog de cand se afla in inchisoare

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, a postat primul mesaj pe blog de cand cand se afla dupa gratii, in care arata ca va continua sa apere libertatea presei si sa lupte impotriva "dictaturii lui Basescu".

Dupa aproape doua saptamani de cand se afla in penitenciarul Rahova, Dan Voiculescu a publicat, duminica, un mesaj pe blogul personal in care a scris despre presa si despre lupta personala impotriva lui Traian Basescu.

In textul cu titlul "Justitia trebuie respectata, abuzul trebuie combatut", fostul senator reitereaza mesajul transmis in ziua in care a aflat sentinta: "La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta". In continuare, acesta spune ca plateste pentru ceva ce nu a facut si ca presa, prin faptul ca ignora acest abuz, sustine un "precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca".

Presa din Romania rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati.

"Sunt ingrijorat insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte", precizeaza Voiculescu.

Citeste si:
Fiscul a confiscat 100.000 euro pentru prejudiciul lui Voiculescu
Fiscul a confiscat 100.000 de...

Fondatorul PC incheie postarea de pe blog prin a arata ca va continua sa lupte impotriva lui Traian Basescu si a "regimului sau dictatorial".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri