Casa de Avocatura Ionescu si Sava a promovat-o pe avocata Alina Toma (foto) ca partener in departamentul de litigii comerciale, dupa 5 ani de activitate in echipa.

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2009, Alina Toma a urmat cursurile de Master de Drept International si European al Universitatii Orleans, pentru ca in 2010 sa devina membru in Baroul Bucuresti. Tot in 2010 se alatura si echipei Ionescu si Sava, unde s-a specializat in litigii si arbitraj, cu precadere in chestiuni de drept fiscal, administrativ si proprietate intelectuala.

Ceilalti trei parteneri sunt Albert George Ionescu, Radu Claudiu Ionescu si Alina Neagu, avocatii care au fondat casa de avocatura in urma cu zece ani.

Totodata, Casa de avocatura Ionescu si Sava a adus-o in echipa de litigii pe Ada Pascu. Ea a absolvit Facultatea de Drept si Masterul in Drept European in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, precum si drepturile omului si drept international public la Rene Cassin International Institute Of Humain Rights din Strasbourg si la Hague Academy of International Law.

De asemenea, Casa de Insolventa Ionescu si Sava si-a marit echipa prin alaturarea lui Mihai Parvu, in calitate de jurist. Anterior acestei pozitii, Parvu a activat ca jurist in domeniul recuperarii de creante si insolventelor si a fost implicat in gestionarea unor portofolii de creante.

Citeste si:
Filip & Company va continua activitatea PeliFilip
Filip & Company va continua...

Casa de Avocatura Ionescu si Sava a fost infiintata in 2005 si are activitate in industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala. In portofoliul de clienti se regasesc Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii.

Printre principalele case de avocatura din tara se numara Tuca Zbarcea si Asociatii, Musat si Asociatii, NNDKP, Popovici Nitu si Asociatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Citește și
Klaus Iohannis anunță un nou pachet de legi ale Justiției
Setari Cookie-uri