Conform surselor citate, vor fi emise mandate de aducere pe numele a 16 persoane, printre acestea fiind si avocatul Doru Bostina si fiul acestuia, noteaza Mediafax. Politistii si procurorii au descins la locuintele acestora din Bucuresti si Corbeanca, precum si la cabinetul de avocatura al lui Doru Bostina.

Intr-un comunicat transmis joi dimineata, Politia Romana anunta ca politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, desfasoara o operatiune pentru combaterea evaziunii fiscale in domeniul IT si al consultantei, astfel ca au loc 18 perchezitii la 16 persoane suspectate ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro.

Conform sursei citate, sunt efectuate 18 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita, iar persoanele vizate sunt suspectate ca s-ar fi sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin evidentierea, in actele contabile sau in alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la baza operatiuni reale ori evidentierea altor operatiuni fictive.

"Una dintre societatile comerciale care ar fi evidentiat in actele contabile sau in alte documente legale cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale este o casa de avocatura din municipiul Bucuresti", arata Politia Romana.

Sursa foto: Mediafax Foto