Cincisprezece angajati ai unei companii din domeniul transportului aerian sunt cercetati de politistii din Mures. Ei sunt suspectati ca au indus in eroare angajatorul, comunicand deplasari si beneficierea de servicii turistice fictive, si au prejudiciat astfel compania cu circa 435.000 de lei (96.000 euro).

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Politia Romana, politistii Serviciului Judetean de Politie Transporturi Mures s-au sesizat din oficiu, in 5 ianuarie, cu privire la faptul ca, in perioada 2010-2014, 15 persoane si-ar fi insusit banii obtinuti din decontarea serviciilor turistice de care au beneficiat pe perioada efectuarii concediilor de recuperare psihologica, scrie Mediafax.

Acestia, angajati ai unei companii care opereaza in domeniul transportului aerian, ar fi indus si menținut in eroare angajatorul, comunicand deplasari si beneficierea de servicii turistice, desi acestea nu ar fi fost efectuate in realitate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracționala este estimat la 437.000 de lei, arata sursa citata. Cercetarile continua in acest caz, pentru fals, uz de fals si inselaciune.

Citeste si:
Agricola planuieste investitii mari si cresterea numarului de angajati
Europrod, parte a Grupului...
Sursa foto: Elnur/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
DUR: 9 din 10 angajatori ar renunta la o parte din salariatii firmei