Inspectorii antifrauda ai ANAF au dat amenzi de 1,7 milioane lei in Dragonul Rosu

Inspectorii de la Directia generala antifrauda fiscala (DGAF) a ANAF au derulat verificari la firmele din complexul comercial Dragonul Rosu, iar in urma controalelor au aplicat amenzi de 1,67 milioane lei, au confiscat sume de bani si bunuri.

Verificarile au avut loc in intervalul 16-20 august.

La actiunile de control au participat, in fiecare zi din perioada mentionata, cate 20 de echipe de inspectori DGAF, care au constatat abateri pentru sanctionarea carora au dispus aplicarea a 260 de amenzi, in valoare totala de 1,67 milioane de lei, precum si confiscari de sume, in cuantum de 66.622 de lei, si de bunuri, in valoare de 259.699 de lei, potrivit ANAF.

Anul acesta, inspectorii Directiei generale antifrauda fiscala au desfasurat controale in mod regulat in complexul comercial Dragonul Rosu, constatand incalcari ale legislatiei pentru care au aplicat 698 de amenzi, in cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neinregistrate si comercializarea de marfuri fara documente justificative.

Inspectorii ANAF au revenit in luna mai in Dragonul Rosu, dupa campania ampla de control derulata in octombrie 2015 – februaruarie 2016 in mai multe angrouri din tara. In urma verificarilor din luna mai, inspectorii au dat amenzi de 1,26 milioane lei, dupa verificari la 96 de firme din complexul comercial.

Citeste si:
Stare de alertă | Dragonul Roșu se redeschide. Cum se va face accesul
Stare de alertă | Dragonul...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Sursa foto: Lee Yiu Tung/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri