Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va controla zilnic firmele din complexul comercial Dragonul Rosu, unde volumul de marfuri vandut si evaziunea sunt ridicate, si va aduce la Bucuresti inspectori de la celelalte regionale antifrauda, pentru a-si intensifica actiunile.

"In urma rezultatelor inregistrate dupa primele trei zile de controale operative in Dragonul Rosu, am decis ca, pentru o anumita perioada, inspectorii antifrauda sa desfasoare aceste controale in fiecare zi, in cazul acestui engros. Daca in celelalte situatii inspectorii nostri alterneaza actiunile de verificare cu cele de monitorizare, dat fiind volumul mare de marfuri si nivelul ridicat al evaziunii din Dragonul Rosu, agentii economici din acest complex comercial vor fi verificati zilnic. De asemenea, am dispus intensificarea actiunilor de monitorizare, urmand sa aducem la Bucuresti inspectori de la celelalte regionale antifrauda, astfel incat sa dublam forta de control din Capitala", a declarat presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, scrie Mediafax.

ANAF a controlat in Dragonul Rosu, in cele trei zile, 144 de contribuabili si a aplicat 152 de amenzi, in valoare totala de 1,37 milioane lei, confiscand totodata numerar si bunuri in valoare totala de 656.850 lei.

Fiscul a inceput luni dimineata verificari in complexul comercial Dragonul Rosu, parte a operatiunii "Cristal", in cadrul careia in urma cu o saptamana au avut loc controlale simultane in 15 unitati engros la nivel national. Complexul Dragonul Rosu apartine Niro Investment, firma controlata de deputatul UNPR Dumitru Nicolae.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri