Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat, astazi, pe contul de Facebook, cateva fotografii din timpul operatiunii Cristal, desfasurata la complexul comercial Dragonul Rosu. In fotografii apar doua vehicule incarcate cu marfa, abandonate de comerciantii din Dragonul Rosu care s-au grabit sa se ascunda de inspectorii ANAF.

„In timpul controlului de astazi, din Dragonul Rosu (in cadrul Operatiunii "Cristal"), doi soferi au gasit solutia de a evita intalnirea cu inspectorii care monitorizau transporturile de marfa. Pur si simplu au fugit si au abandonat masinile cu marfa inauntru (bunuri neperisabile)”, se arata in postare.

Operatiunea Cristal a debutat saptamna trecuta, cand inspectorii ANAF au inceput sa verifice 15 complexuri engros, fiind vizate in total 60 de astfel de unitati. Prima etapa a operatiunii se va incheia pe 25 decembrie, iar operatiunea va fi reluata la inceputul anului viitor.

Prin aceasta operatiune, Fiscul isi propune sa elimine firmele evazioniste din centrele angro si sa blocheze, cu ajutorul noii proceduri de inregistrare in scop de TVA, accesul acestora si al persoanelor implicate in circuitul economic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri