Directia Nationala Anticoruptie a cerut conducerii Senatului, printr-o adresa oficiala, copii ale rapoartelor intocmite de comisiile parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii Societatii Romane de Televiziune (SRTV) din perioada 2005-2015.

Vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru a precizat ca Biroul Permanent a primit o scrisoare de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, prin care solicita copii ale rapoartelor intocmite de comisiile parlamentare de ancheta, privind evaluarea activitatii din perioada 2005-2015, impreuna cu documentele care au stat la baza redactarii acestor documente, conform News.ro.

Chelaru a precizat ca s-au cerut copii ale rapoartelor intocmite de comisiile parlamentare de ancheta, privind evaluarea activitatii Societatii Romane de Televiziune (SRTV), in perioada precizata. Surse judiciare au precizat pentru News.ro ca de la Senat si Camera Deputatilor s-au cerut documente, iar de la sediul TVR au fost ridicate documente legate de achizitii publice facute de institutie. Potrivit surselor citate, aceste activitati au avut loc in urma cu cateva saptamani. Este vorba despre verificarea achizitiilor facute pe parcursul mai multor ani, au precizat sursele judiciare.

TVR, despre verificarile DNA: Este o actiune care vizeaza contracte comerciale din ultimii 10 ani

Televiziunea Romana (TVR) a transmis, luni, ca verificarile Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) vizeaza contracte comerciale incheiate in ultimii 10 ani si ca asigura tot sprijinul necesar pentru derularea actiunii in conditii bune.

”In virtutea transparentei pe care actuala conducere a TVR doreste sa o promoveze in privinta activitatii televiziunii publice, informam atat publicul telespectator cat si pe reprezentantii mass-media ca Directia Nationala Anticoruptie desfasoara zilele acestea in TVR o actiune de verificare. Aceasta actiune vizeaza contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigura tot sprijinul necesar pentru derularea verificarilor in bune conditii”, a transmis Televiziunea Romana.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, conducerii Senatului, printr-o adresa oficiala, copii ale rapoartelor intocmite de comisiile parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii Societatii Romane de Televiziune (SRTV) din perioada 2005 - 2015.

Sursa foto: Alexander Kirch / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri