Kovesi: Se fac sesizari false in numele DNA

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca de un an si jumatate exista un asalt asupra justitiei, se trimit mailuri false din partea DNA si se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Legat de o posibila schimbare a sa din functie, Kovesi a spus: "Viata nu se termina aici”.

"Se trimit mailuri false, ca si cum ar fi din DNA, se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Am primit o sesizare de la o persoana ca a primit un mail, de la un mail care continea numele meu… am si trimis-o la Parchetul general, sa se faca plangere. Ne confruntam cu modificari ale legislatiei care ne afecteaza activitatea. E un asalt asupra DNA. Dar viata nu se termina. Merge mai departe. Nu ne lasam hartuiti. Tensiune exista pentru ca e un asalt asupra justitiei. Cata vreme o sa avem coruptie in Romania, asaltul asupra justitiei nu se va termina”, a afirmat Kovesi, scrie News.ro.

Referitor la discutiile privind o eventuala demitere a sa si a procurorului general, Laura Codruta Kovesi a declarat: "Viata nu se termina aici”.

Sursa foto: Shutterstock/Ditty_about_summer


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Klaus Iohannis a contestat la CCR legea privind identitatea de gen
Setari Cookie-uri