Deputatul liberal Florin Roman atrage atentia ca prin aplicarea legii regimului compensatoriu au fost eliberati 18.849 de detinuti si solicita intrunirea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru abrogarea acestui act normativ, scrie Agerpres.

"Cifra oficiala a celor eliberati prin regimul compensatoriu de Guvernul PSD - ALDE, cu sprijinul UDMR, este 18.849, ca raspuns la o interpelare pe care am facut-o in calitate de deputat PNL catre Ministerul Justitiei. Dintre cei eliberati mai repede, 1.299 de detinuti s-au reintors in puscarie ca urmare a comiterii de noi infractiuni sau unor condamnari din alte dosare penale. Socheaza numarul mare al criminalilor, violatorilor, talharilor si pedofililor, al celor care au comis infractiuni cu violenta. Sunt mii de astfel de cazuri. Sunt sute de Gheorghe Dinca, care au ucis cu sange rece si apoi au fost eliberati mai repede din puscarie de regimul PSD - ALDE. Nimeni nu mai este in siguranta pe strada, in conditiile iesirii masive din puscarii a criminalilor, violatorilor, talharilor si pedofililor, coroborat cu deficitul de personal din politie, in zona de siguranta a cetateanului", afirma Roman, intr-un comunicat transmis sambata AGERPRES.

El precizeaza ca 39 dintre cei eliberati au comis din nou omoruri, 39 au comis noi violuri, 194 au comis noi talharii, 10 au comis infractiuni de trafic de minori si proxenetism.

"PNL solicita intrunirea de urgenta a Parlamentului in sesiune extraordinara pentru abrogarea regimului compensatoriu, care trimite in fiecare ora, in fiecare zi, in strada noi criminali, violatori, talhari si pedofili. Abrogati si apoi plecati!", mai spune Florin Roman.

Sursa foto: Enruta | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri