Instanta Suprema a decis luni rejudecarea dosarului de coruptie al lui Dan Sova, acesta devenind primul beneficiar al deciziei CCR privind lipsa de legalitate a completurilor de trei judecatori.

Avocatii lui Dan Sova au cerut admiterea apelului si desfiintarea deciziei anterioare a Curtii Supreme, care il condamnase pe 20 iunie 2018 pe fostul ministru la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora, scrie G4Media.

Instanta Suprema a decis totodata ca fondul procesului sa fie redjudecat la Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca Dan Sova nu mai este senator.

Sova este dublu beneficiar al deciziilor CCR pe completurile de judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. El a fost eliberat in decembrie 2018, dupa ce pedeapsa de 3 ani i-a fost suspendata in baza deciziei completurilor de cinci judecatori, iar acum procesul sau ajunge in faza de inceput dupa decizia privind completurile de 3 judecatori.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri