Sorin Constantinescu, numit consilier al Guvernului Romaniei in domeniul jocurilor de noroc

Sorin Constantinescu, unul dintre cei mai logevivi jucatori din industria de gambling, a fost numit consilier al Guvernului Romaniei in domeniul jocurilor de noroc.

El activeaza in acest domeniu de aproximativ 30 de ani, avand experienta in postura de antreprenor, manager si lider de asociatie, scrie gnttips.ro.

Printre planurile pe termen scurt se afla si cel de a transforma si moderniza Loteria Romana, fapt care ar duce la colectarea mai multor bani la bugetul de stat:

”Sunt multe proiecte de implementat, dar pe parcurs si daca exista vointa politica, putem sa facem multe lucruri bune si sa imbunatatim ceea ce exista la ora actuala. Putem aduce mai multi bani la bugetul de stat, asa cum am spus mereu, Loteria Romana poate aduce peste 100 de milioane de euro in 9 luni” declara Sorin Constantinescu pentru cazino365.ro la scurt timp dupa numirea sa in functia de consiler la Guvernului Romaniei.

Totodata, Sorin Constantinescu mai detine specializari si in combaterea spalarii banilor, a fraudelor de acest tip si in prevenirea dependentei jocurilor de noroc.

Citeste si:
Peste un milion de romani isi...

Noul consilier guvernamental a absolvit Instititutul Politehnic din Timisoara, a obtinut o licenta in economie la Universitatea Romano-Americana, facultatea de Economia Turismului Intern si International, iar in 2016 a obtinut Diploma de Master “Investigarea Fraudelor” la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.

De asemenea, specializarea lui Sorin Constantinescu a continuat la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, iar in 2013 a finalizat doctoratul in Ordine Publica si Siguranta Nationala, in domeniul combaterii criminalitatii economico-financiare in jocurile de noroc.

In paralel, intre 2011 si 2012 a efectuat si cursuri la Colegiul National de Afaceri Interne.

Sorin Constantinescu a mai fost participant / speaker la diverse cursuri si workshop-uri in Las Vegas pe teme precum identificarea trisorilor in cazinouri, psihologia jucatorului si detectarea dependentei de jocuri de noroc.

Citeste si:
Radoi, ROMSLOT: Legea anti-fumat va avea un efect major
Radoi, ROMSLOT: Legea...

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri